Hva skjer med en sau som detter ned et lite stup, knekker ryggen og blir lam. Går den tilbake i tid?

Jeg stilte spørsmålet til noen av mine kollegaer, men jeg ble ikke veldig imponert over hjernekappasiteten deres. Svarene jeg fikk var bla Lammefrikkase, fårikål og en mente at det var skrivefeil. Det måtte være lamA (Tenkte han kanskje på lamaene fra gamle Saltvolds tid? ) En person kom opp med et intelligent svar; Selvfølgelig måtte sauen gå tilbake i tid. Nærdøden opplevelsen medførte at sauen så hele sitt liv passere i reprise. Hvordan kan dette være mulig uten å skru tiden tilbake?

Ha en forunderlig fin dag Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.