Nok en brutalt givende dag på jobben

I dag fikk jeg lov til å stå opp kl 0400. Det er nemelig crew change i dag.Noe som igjen betyr at jeg skal hjem og gjøre ikke noe. Planene er som følger: Eksamen i PADI dykker kurs i kveld. Røldal på fredag med påfølgende Ole Ivars fest på lørdag. Uken skal tilbringes i landlige omgivelser i Røldal før jeg nok en gang vender nesen sørover og sikter inn Quarten. Her skal det overnattes i et slags herberg av en leilighet.. Men det kan jo bli bra alikevell. Planen videre er kanskje å få med seg beach vollyball finalene i Stavanger helgen etterpå.

Sommeren kommer snart!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.