Snart er det ferie :-)

Jegun sittun herun på jobbun og tvindu tommeltottun. Jauun, no er egun klaru for feriun.
Jeg sitter her og gjør ingenting og vil bare komme meg i veg. Straks begynner Pings Sommerturné 2003 (det rimer). Turen går først hjem til Røldal, så videre til fjellene, så et pitstop i Oslo, så Kragerø. Jeg gleder meg som en tuba i medvind. Turneén blir noe kortere enn i fjor, men det skal ikke stå på opplevelsene. Følg med, referat kommer i den årlige blekka «Pings Sommerturmé 200x. Ikke bare gleder jeg meg til ferien, jeg gleder meg faktisk til å komme hjem igjen etter ferien og skrive mine memorarer…

Ha en heidundranes bra dag, helg og uke.
Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.