Jeg trodde änglarna fanns

Røldals marknaden er gjennomført med stil. Vi hadde fest og baluba i et større party telt nede ved TL maskin. Dette var plassen for de fleste som hadde alkohl i tankene.. Fredagen var ingen stor happening for meg, var på et eller annet Mac Plagiat eller hva den gruppen nå het. Lørdagen gikk stort sett med til å se på folk som kjøpte sprettballer og kanallpistoler. Enkelte slo på stor trommen og kjøpte seg økser og noe sverd lignende stokker.. Det eneste jeg kjøpte var en grill kotelett. Lørdags kvelden skulle toppes med danseband kongene Ole Ivars. Som så mangen ganger før kom jeg inn i pausen, snudde tok en øl ute og glemte tiden.. Noe som resulterte i at jeg fikk bare med meg slutten av siste sangen «Jeg trodde änglarna fanns».. Men jeg fikk tatt Tore sir pah(les:sørpa) Halvorsen i handen.. En klar høydare.. Andre viktige stikkord fra lørdagen er- Åpne flammer og asfalt legge maskin på kjøretur..

Ha en fortsatt plystrende fin dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.