Musikk festival i Øvre Årdal

Det skal arrangeres Musikk festival i Øvre Årdal helgen 15 – 16 august. «Målrockfestivalen har førebels gjort avtalar med ni artistar/band: Fredag 15. august vert det høve til å høyre Gåte, Tolv Volt, Tungtvann og Strupetakarane. Laurdag 16. august er det Hellbillies, Stavangerensemblet, Fabel, Odd Nordstoga og Vinskvetten som står på programmet. Konsertane vil gå føre seg på to utandørsscener på Årdalstangen.» vKlippet fra http://www.lnk-nytt.no/nyhende2003/nyh03_07_02_maalrock.html
Be there or be «en tiltaksløs faen uten venner»

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.