Intet nytt fra Østfronten

Lite eller ingenting å fortelle om hva som foregår i livet mitt for tiden. I går var jeg flink og fikk litt orden på den forretningsmessige delen av livet mitt. Fikk satt in hel haug med kviteringer og papirer i en fin blå perm. Det var vel omtrent det..
Pings Sommerturné 2003 er snart i trykken. Den årilge blekka er ferdigskrevet, og ligger til korektur hos politisk redaktør i Pingo Pongo forlag. Den vil etterhvert bli tilgjengelig for den gemene hop for den nette sum av kr 0. Blekka ble på 11 sider, og det sier endel. Blekka fra ifjor var på rundt det samme, men da hadde jeg dobbelt så lang ferie.. Mye spennende lesing m.a.o Gled dere

Ha en forførerisk dag. Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.