En fin og rolig helg

Nå sitter jeg atter ved pulten min på kontoret. Hva er det med mandager som gjør meg totalt tiltaksløs? Kan det være all den friske luften jeg fikk i helgen? Dette må det forskes mer på..

Helgen har for min del foregått uten de helt store krumspring. Jeg har vært hytta på Nesodden og bare kost meg. Lørdag feiret vi bursdagen til Kristian Lie, men det ble ikke den helt fuktige kvelden. I går kom finværet til Østlandet. Det fikk sine følger at jeg klarte å sovne i sola i går. I dag er jeg en smule solbrent..

Ha en svettende varm dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.