Kort rapport fra «East Side»

I natt har det vært hett som i helvete. Da jeg tittet på termometeret i går kl 2205, viste det 28,4 grader. Dette sammen med relativt høy luftfuktighet er ikke noen behagelig kombinasjon. (Det kan selvfølgelig være digg, men ikke når man snart skal legge seg) Da jeg tittet på temometeret i dag morges, så jeg at temperaturen ikke hadde vært under 22.4 grader i løpet av natta. 2. tropenatt på rad. Nå er det sommer gutter og jenter, men det blir stadig mørkere. Det går riktig vei. Før vi aner ordet av det er første frostnatt her. Og så plutselig, som julekvelden på kjerringa, er vinteren over oss. Hmmm… Norge er et kiipt land :-), eller hva?

Ha en helvetes het dag :-)
Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.