En helg i Bergen.

Etter noen avslappende dager på hytta var det endelig tid for litt stress. På fredag tok Cerveca og meg med oss en skaphenger fra Shell, fyllte den med en sykkel og noen høyttalere, og fikk etter mye om og men satt kursen mot Røldal. Mange hindringer på veien gjorde at klokken var blitt 23 da vi rullet inn på Ekkje.
Gården står ikke lenger tom. I tre uker har det bodd et ektepar der. Jeg hilste, glemte navnene og skrudde på svettemoden. Kontorpult, datautstyr, hyller og treningsutstyr ble plassert i hengeren. Da jeg kom til Odda var klokken blitt 1, og ferjene var sluttet å gå. Var svinheldig og fikk en meget komfortabel overnatting.
Neste morning var det endelig tid for Bergen. Herlig å betale dobbel pris på alle ferjene pga. hengeren.
Traff på Bødda, Masius og Madsilikum. Mitt førsteinntrykk av leiligheten var bra. Satte meg et lite spørsmålstegn ved de 2,5 kilometrene som Bødda mener det er inn til sentrum, men utover det så alt bra ut. Romfordelingen gikk veldig bra. Etter en loddtrekning ble resultatet slik:
3300,-/mnd. 16,3m2 – Bjørn Rune
3300,-/mnd. 16,0m2 – Marius
2800,-/mnd. 12,3m2 – Henning
2600,-/mnd. 09,9m2 – Anders

Fett som fy. Etter at jeg hadde flytta inn alt stashet ble det dårlig plass til dansegolvet mitt. Hvor skal jeg nå få øvd meg på alle de nye dancemovesa? Stua? Flaut.. Treningsbenken måtte bli med til gamlebyen igjen.
Ingen sure miner. De tre forfengelige femiklattene begynte å male rommene sine. Jeg brukte tiden til plasseringer av møbler og strukturering av CD-er. Dagene gikk. Bødda og Marius forsvant. Madsen og meg skreik og hylte mye. Til slutt måtte også jeg maskere og male. Madsens rom selvfølelig..
Mens vi var i Bergen luktet vi ikke på en ølflaske engang, men brukte heller fritiden på filmtitting.
Cidade de Deus viste oss hvor lite et menneskeliv betyr i Rio de Janeiro. Vi snakker om en 7/10.
Ken Park klarte ikke å provosere meg nok til en toppkarakter. Ikke vanskelig å se hva Larry Clark prøver seg på her. Langt i fra noen kjedelige minutter, men jeg klarer ikke å gi denne mer enn 4/10.
I går dro Madsen og meg tilbake med Cerveca og hengeren. Brukte kvelden på Chasing Amy som jeg synes er en helt utrolig vittig film. Tidligere har den fått 8, men jeg revoter til en 9/10. Humoren treffer meg mitt i hjertet. For en mann han er, denne Kevin Smith.

Beklageligvis har jeg ikke hatt for mye kontakt med min kjære datamaskin den siste tiden, og sommerrapporten begynner jo snart å bli utdatert. Skal prøve å gjøre noe i løpet av dagen.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.