Imacillin 250 mg amoxicillin

Je, je, je der var jeg tilbake på pencilin..
Dette er en kur jeg er meget skeptisk til. Dvs. viss dette medikamentet er resultatet av ny vitend og at det er fremmstillt med ypperste teknologi som er oppfunnet denne uken er jeg tilbøyelig til å endre oppfattning. Men jeg tviler på at Ula ville ha høyeste prioritet for leveranse av dette medikamentet.

Legen sa nemmelig at dette skulle være spessielt godt for halsen..

Ok, tenker jeg. Men hvorfor i alle dager får jeg det ikke før nå??

Viss det å tro er halve medisinen, som enkelte tros samfunn støtter seg til må jeg nok dobble doseringen noen ganger for i heletatt ha litt virkning.
Hadde jo håpt at det skulle ligge noe skikkelig drugs i skapene her. Gjerne fra den tiden da morfin var en fremtredende inngridiens og føre var prinsippet rådet i de medisinske kretser. Noe som gjerne resulterte i lever svikt i tidlig alder, men ellers lite sykdom i det ganske land.

Ha en fortsatt nykter og edruelig dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.