VW Polo. Verdens sikreste bil

I dag morges, på vei til jobb, hadde jeg også litt flaks. Jeg kommer kjørende med søvnen godt sittende fast i lillehjernen, bremser et ørlite sekund for en katt, kjører videre uten å tenke på at det er rødt lys lenger framme. Plutselig kommer det en bil fra høyre, og jeg må brå bremse. 4 stive i 50 km/t. Det var selvfølgelig rødt lys fremdeles, noe jeg ignorer/overser fullstendig, og det ville vært min skyld 100 %. Hadde jeg ikke bremset for katta, hadde Kermit vært slakt nå… Man kan vel si at lillehjernen fikk seg en liten kick-start.. Mitt råd er: Brems alltid for katter.

Ha en nervefylt dag :-)

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.