Pudder!!

Var i Håradalen i natt. Latterlig herlige forhold. Kom opp der ganske tidlig. Var helt alene. Ikke en ukjent skistav å skue.
De hadde problemer med preppe maskinene. HAdde bare fått preppet heis traseene og så stoppet de. De hadde ikke preppet løypene på flere dager. Trekket åpner og jeg flyter oppover på rillene etter slette brette. Det er ca hofte dyp pudder.
Pudder som er like lett som asken av brente kjærlighetsbrev.
Det er ikke et spor å se noen plass.
Alt bare ligger der dynget ned med døsig snø. Jeg kommer opp på 2. trekket, strammer støvlene og setter utfor retning 3. Det kiler i magen. Over kulen med mot påstigningen har jeg luft under skiene. Herlig!!
Drar bortover mot mot kvallik rennen over tunellen. Ligger her å kruser noen ganger. Her snakker vi om kvalitetskjøring. Ikke et spor krysser hverandre.
Fjellet er alene med meg.
Jeg er tilbake på toppen av 2. trekket. Tar en pust i bakken. Og da ble jeg plutselig forbikjørt av noen nydelige blonde lokker.
Med sensuelle bevegelser setter hun et vakkert spor i snøen. Kurvene er myke og pene..
Jeg setter etter, hvem er hun?
Vi holder samme farten og jeg blir sittende noen kroker bak henne opp 3. trekket.
Hun drar innover mot Månedalen. Jeg etter. Her preger vi snøen med hvert vårt spor.
Vet fortsatt ikke hvem hun er.
Lekte litt med tanken på en kort og en lang Saudasving. Kanskje jeg nå kunne få selskap også.
Jeg hadde så godt som tatt henne igjen nå. Da vi var ved vendekorset var vi sammen.I det hun snur seg sakte mot meg og er i ferd med å blotte sin guddommelige skjønnhet ringer vekkerklokken min.
På tide å stå opp.

Ha en plystrende fin dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

4 kommentarer

  1. Våknet i Månedalen søndag formiddag. Hva jeg gjorde der vet jeg ikke men det var ikke en drøm…..

Kommentarer er stengt.