Yrende liv i byen

Idylliske Helsingborg har mutert til en gigantisk festplass. Elgkebab og villsvinkebab blir solgt i enorme kvantum her på festivalen. Bilder ligger ute på kennethoglaila[dot]com. Jeg skal manne meg opp etter noen øl til å smake på elg og villsvinkebaben ikveld. Kone og barn blir byttet ut med Carlsberg Sort Guld (no hard feelings, kjære ;) )

Har ikke lyst å snakke om at jeg mistet nøklene mine på tivoli igår. Det ordnet seg til slutt.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.