Festivalen er over…

…for denne gang.

Det hele startet friskt med øl og bading på stranden, men så ble det stopp på moroa. Malin hadde så store magesmerter at hun tok et besøk på sykehuset hvor alt ble konstantert til å ikke være så veldig alvorlig (heldigvis!).

Jeg ble aldri beruset nok til å smake på elg- og villsvinskebaben, og konserten med Homo på Rådhustorget klokken ni, fikk jeg heller ikke med meg. Alt i alt en litt skuffende helg når man entret den med skyhøye forventninger.

Igår fikk vi besøk fra Norge av mor og far. De hadde med seg den flotte presangen til Malin fra Tommy, Morten, Smelvis og Bugi (håper ikke jeg glemte noen). Takker så meget på vegne av min datter. :)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.