Tilbake til den harde og altfor brutale hverdagen

Har kommet meg tilbake på jobb etter en 2 uker lang og svært behagelig ferie. Det som i utgangspungtet skulle være en kort surfetur til Danmark, utartet seg til å bli en tur til Tyrkia. Kort resymé: Det var varmt, Det var mange tyrkere (serviett brettere), De lurer deg til å kjøpe katta i sekken uten å kimse. Den lokale Hvitvinen «Kvakk» er effektfull. Den lokale Ølen «Efes» er ikke spessielt god. Familen Frisk er sikkert gode på bunnen. Valuttaen har så mange nuller at de bruker en regnskog hver gang de skal trykke opp nye sedler. Taxi sjåførene er et kapittel for seg selv. Mogens vil snart bli bestefar til et lite halvt tyrkisk krapyl, selv om datteren knapt har fylt 12. Mel Prinsen har det ikke godt når han sover på ryggen. Det finnes hvisnok endel romerske ruiner i Tyrkia..
Tusen takk Til Ole Kristian Og Zahl for en spennede og morrosom ferie. Sees på Den Dominikanske Republikk i januar..

Ha en tiltaksløs dag Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.