Kanskje litt overivrig?

Endelig! Jeg har klart å småfryse. Det er en fantastisk følelse å fryse litt når jeg kom ut av dusjen i dag. Det betyr bare en ting, her kommer vinteren! Er lei av å svette bare av normal gange, jeg vil fryse, få lungebetennelse og høysnue..

Klarte i dag å komme to timer for tidlig på skolen, så nå sitter jeg å brenner av litt tid på datarommet. I går var det mandag og hverdag. Hverdag betyr seriøsitet, og det var det. Skole og trening er det som skal til.
Hjemme i Molly er det mye som skjer. Vi fire har klart å summere oss opp til 21 høyttalere. Og det er ganske mange når f.eks. mitt rom ikke har en eneste. Det er stort sett aktivitet døgnet rundt. Jeg plages ikke noe særlig, da jeg heldigvis har et godt sovehjerte og lås på døren. Madsilikum er overavhengig av CS igjen, og klarer snart å dra med seg resten av crewet. Turi Meluri hører på musikk og vi verdsetter hans sangtalenter høyt, Petter holder seg klemt opp i et hjørne med sin trådløse internett-forbindelse, Bambi pleier sjøsyken, Lovie lover på parketten og Masius prioriterer for det meste pornografi. Slik er livet vårt i Molly.

Hvis alt går etter planene skal Christin og meg på shopping i dag. Skjermer til sykkelen, og HEL regndress er høyt prioritert.

Lurer på hvor mye skyllemiddel jeg har igjen i dag?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.