Jeg er en student igjen!!

Nå er jeg en seriøs student.. Hadde en mandag og en tirsdag som var meget unødvendige. Nemlig mattekurs, hadde ikke noe igjen. Heldigvis var de gratis. Jeg kjente to personer i klassen og det var A. Bjørnsen og K. Engstrøm. Vi var alle tilstede på BINITH kroen og det var bare undertegnede som ikke var full.. Dette kan bli en artig høst. Det var fadder fest å greier, havnet for min del på en fest med feil fadder. Går også glipp av mye fest og baluba siden jeg er på Ula nå. Men det var jo ikke derfor jeg begynte på BI..
Har fått dykke lappen nå. Bikkje kaldt i vannet for de som lurer.

Ha en lærerik dag mennesker

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.