En kort liten oppdatering fra et nytt og bedre liv..

Nå foregår det ikke så rent lite i livet mit.. På lørdag satt jeg og pratet med Carlern, vi tok endel øl, endel til, og det utartet seg. I de sene nattetimer spør Carl forsiktig. Du? Du skal ikke være med å gå «Birken»? (ca 5-6 mil tror jeg) Klart det svarer jeg lett uten å rekke å tenke over konsekvensene.. Nå er det altså jogging 2-3 ganger i uka frem til sneen kommer. Da blir det minst 3 dager i uka på ski, hvorav en av dagene skal inneholde en tur på minst 3 mil. En gang i måneden blir det langtur ( ca 5-6 mil) Jeg hadde min første treningsøkt på onsdag og jeg er støl.. Vi går for å klare merket.
Ellers driver jeg og pusser opp leiligheten min. Også her er jeg redd jeg har tatt meg vann over hodet. Det kommer til å ta tid.. Mitt grov- estimerte budsjett på et sted mellom 35 og 50 store kommer til å gå på en smell er jeg redd.

Ha en bekymringsløs dag
Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.