Kortfattet beskrivelse av en allright helg

Fredag: Dro ut på hytta for å ta opp båten for høsten. Spiste utsøkt grill middag med familien før turen gikk tilbake til byen. På vei hjemover lå jeg og kruste i ca 80 i 60 sonen da en bil kjørte ut rett forran meg. Jeg ble selvfølgelig litt iritert for at jeg måtte bremse ned. Jeg tenkte at jeg fikk bare ta til takke med denne lusekjøreren og heller kjøre forbi ca 1 km senere for der viste jeg at det var gode muligheter for dette. Men neida. Dette var ingen lusekjører. Kermit måtte gi full gass for å holde følge både i oppoverbakkene og bortover. Vet ikke helt hva det var for en bil, men det var hvertfall en BMW 3 serie med 2 potter og en hissig sjåfør.. I neddoverbakkene gikk det såvidt å holde følge, men Hollywood ville blitt misunnelig på hviningen i dekkene. Da vi etter 3-4 Km tok igjen en annen bil fikk jeg et glimt av det lange lyse håret til sjåføren. En dame :-) Da jeg kom hjem var det bort til Carlern for å se video. Det ble «Guru» En artig film om en inder som var sex-guru for amerikanere 4 av 6.
Lørdag var jeg på Maxbo for å kjøpe materialer til opppussings prosjektet mitt. Et råd fra en som er vant til katta i sekken: Mål opp ordentlig ellers kjøper du alt i feil dimensjon.. På kvelden dro jeg og PC på kino og så «United» 6 av 6. En knallfilm. Etterpå gikk turen til Fonie der Nicko Aas spile opp til dans. En salig blanding av Hip Hop, Micael Jacson, Funk og store mengder øl. En tipp topp kveld på byen.
Søndag: Middag hos de gamle med etterfulgt joggetur. Ellers avslappende dag.
Jeg er i rute..

Ha en tilfreds dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.