Dagene går, Molly består.

Kan rapportere om svært så innholdsrike dager her i Molly. Helgen bestod av å være BI faddere på Banco Rotto, kaktusspising, fest hos Knut og gjengen, bossdunkhekkan og generell restituering.
Hverdagen derimot er svette og tårer. Vi spiser mye, trener masse og krangler lite. I natt fikk vi får første klage. Naboen likte ikke Madsilikums 12-timers CS-økter, og braste inn i natt for å si i fra.
Marius, Gisle og meg var i dag i Bergen Skate og Sandhall. De som kjenner meg vet at jeg ikke dro dit for å spille sandfotball. Det var skikkelig artig. Selv om ferdighetene er skrale klarte vi det viktigste; å ha det gøy. Kommer nok til å henge der fremover.

Mange lurer, og jeg tror datoen for innflytningsfest endelig er endelig. Lørdag 13. september kommer til å bli en ufyselig opplevelse for våre stakkars naboer. Grunnen til utsettelsene er Madsilikums helgependling. Stakkars, han får skylden for alt her i Molly. Håper det ikke bikker over.

Fire in the hole!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.