Oj oj oj. Her går det unna

Livet mitt har tatt en helt ny vending. Opppussings prosjektet sprekker alle budsjetter, men det går unna. Etter å ha fått lagt opp ny telefon ledning, kjøpt baderoms rekvesita, snakket med elektrikker og malt hele taket i stua, så jeg meg svært fornøyd med dagen. Men det var ikke alt. Jeg var så fornøyd at jeg bestemte meg for å ta en joggetur selvom klokken var halv 9 på kvelden. Joggeturen gikk fint. Jeg kjenner at formen er på vei.
Jeg har så mye energi at jeg ikke vetr hvor jeg skal gjøre av meg. Noe skjer med kroppen min. Jeg tror det var dette jeg trngte.
Nå er det ingen vei tilbake. Jeg går for gull!!

Livet er herlig :-)

Ha en, enkelt og greit, perfekt dag.

Ping :-)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.