Billig øl i Trondheim!!!

Trondheim by er i endring. Nå er øl snart billigere enn karsk! 9,90 norske riksdaler for ei flaske Tuborg på Bunnpris. Det blir 15 kroner halvliteren. Å herregiud! Hva skjer nå? Vil samfunnet rakne (det tror garra Valgerd Svarstad Haugland). Får flere pult? Vil folk bajse mer i buksa? Zahl og jeg skal ut å sveise i dag, så får vi se..

Ellers er det kult at A-HA kommer til UKA her oppe. Jeg må få sikret meg billett fort som fy.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Gunnar

Dette er en fantastisk gutt. Gunnar har alltid hatt utseende med seg. Han er veldig kjekk og grei. Dametekke har han også. Og selv om størrelse ikke betyr alt, så har han de rette proporsjonene der det trengs mest. Gunnar liker damer og damer liker Gunnar – to ubestridte sannheter. Gunnar har en fin rumpe. En spretten en. Gunnar er høy og blond. Ellers så er Gunnar ikke kristen, ei heller satanist. Gunnar er en mann midt på treet. Liker seg best der. Hvis han hadde vært i toppen av treet kunne han falt ned. Hadde han vært nede kunne bjørnen spist han.