Hei alle sammen! Jeg har vært uten pc i to uker, men nå er alt så mye bedre.

I slutten av mai pakket jeg alle tingene mine og gjorde hybelen klar for utflytting. Problemet var bare at jeg ikke kunne flytte inn i leiligheten før juli. Derfor fikk jeg lagret alle eiendelene mine på boden min på Voll studentby. Planen var at jeg skulle hente tingene etter ferien. Da jeg kom opp igjen i august oppdaget jeg at det hadde vært innbrudd og mange av eiendelene mine var borte. Deriblant pc, cder, klær og en del andre ting. Pcen er kjip å miste med tanke på alt som er lagret på harddisken. Derfor er det ekstra bittert når også backup-cdene mangler. I tillegg har de tatt en del personlige eiendeler som bilder, postkort, oppgaver og rapporter. Ganske kjedelig måte å starte studieåret på. Men nå begynner ting å komme i orden. Jeg trives godt i min nye bopel.

Ellers er alt bare bra. I går fikk jeg og noen i klassen omvisning på brannstasjonen i sentrum. Det var i forbindelse med et prosjekt der vi skal planlegge en ny brannstasjon. Da er det greit å få noen ideer. Litt skuffet over at vi hverken fikk kjøre brannbil eller skli ned stangen.

Nå skal jeg til byen og treffe Tommy. Tror Henriette skal være hjemme i helgen så da må vi benytte sjansen til å finne på noe sprell.

Jeg er klar for Bergen. Håper det går greit med overnatting. Kan ta med soverpose og liggeunderlag hvis det er nødvendig.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».