All righty then!!!

GTA til Xbox, ny jobb på gang og ny leilighet! Alt ser endelig ut til å gå i (x)boks. Det største først; Rockstar slipper GTA til Xbox før jul. Så hadde Gaystation plutselig ingenting å lokke med.

Når det gjelder jobb, har jeg en veldig interessant greie på gang med et lite konsulent firma her i Helsingborg. Jeg er beinklar, og har fått høre at bare formaliteter gjenstår. Har gått gjennom alle praktiske greier, så nå venter jeg bare på å bli ansatt. Får nevne at med til stillingen inngår en splitter ny VW Passat firmabil hvis jeg blir godkjent etter prøveperioden… Jaja, drømming til side; krysser fingrene for at jeg får denne jobben!

Så hadde vi også besøk av en rastamann med dyre klær (som sannsynligvis var narkolanger) som kikket på leiligheten vår idag. Håper å få solgt vårt lille krypinn for opp mot 280 000 SEK (som er opp mot en fordobling av hva vi måtte punge ut).

Som tidligere nevnt, ting peker rett vei ;)

Ser ut som om Laila snart er popstjerne så da får vi plenty med gryn inn den veien også! Glem ikke å stemme på henne på Talent Lokalen

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.