11:45 – 14:13. Superpuma L2. Det eneste som betyr noe i dag!!

Snart skal jeg knele på Sola flyplass og kysse moder jord. Hjemmreisen står for tur.
Peder har inntatt Stavanger igjen, snakker om studentkro å billig øl i kveld. Må kjøpe litt bøker å greier. Kanskje en ny blyantspisser eller mac, får se. Har forresten komt over en sånn matpakke (nødrasjon) som ligger i livbåter. Den er nå i min forvaring og det er å lese: Spis kun når du er sulten. Drikk ikke saltvann. Bland ikke med saltvann. Artig liten sak. Har ikke smakt det enda. Moralen er nok at saltvann er ut. Får håpe at disse helikopter ulykkene de siste dagene er Guds(eller av de andre store`s) måte å luke i beddet på. Har fått vekk litt ugress av noen piloter fra himmelen for en stund. Så jeg regner mad hjemturen burde gå uten for mye innblanding av grønne fingrer og sprøytemidler.

Ha en lærerik dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.