Ucom Skylink V.34

Sitter her på modemet mitt på Sola. Surfing uten bildevisning går lynkjapt. Bredbånd er oppskrytt. Det er mye som er oppskrytt. Bierstube på NHH er derimot _ikke_ oppskrytt. 20,-/halvliteren er også langt i fra oppskrytt. Jeg var med på det meste som var mulig å være med på av konkurranser, men vant ingenting. Tautrekkingen gikk i dass og sagekonkurransen ble en flau affære. En klok mann sa en gang at det viktigste er ikke å vinne, men å delta. Bullshit..
Fredag våknet jeg gjennomvåt med blåveis og tidenes værste huggusluggu. Nok om det.
Klarte omsider å kaste meg på sykkelen og komme meg til Sola. Ok, jeg var innom en flaggrute.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.