Full Rulle i Nøkkveien.

Hunden Full Rulle

Hein og co. har gått til anskaffelse av et nytt husdyr. Navnet er «Full Rulle» og gjenspeiler vel mange personlige egenskaper. Alltid artig med valper.
Var med andre ord i gamlebyen i helgen. Tok flaggruten rotteklein på fredag. Kom vel frem, og skulle sykle fra Storhaug til Sola. Fikk noen inputs fra Gustav at dersom jeg siktet på Ullandhaugtårnet gikk alt bra. Som da de tre vise menn siktet seg inn på stjernehimmelen, syklet jeg etter tre røde lys langt, langt der fremme. Det som skulle vært en snarvei fortonet seg til å bli omveier av dimensjoner. Med stedsans som en lemmen syklet jeg feil et titalls ganger. Men, det viktigste er at jeg kom frem med livet i behold.
Rolig helg. Har sunket dypt og kjøpt meg et par nye jeans (1). Liker ikke dongeri litt engang, men har nå kjøpt det. Vi får se.
På lørdag ble jeg med Smelli bort til Pedro Fantastico. Vi endte på konsert med Equicez på Tou Scene. Likte meg bra. Digge lokaler, masse kjentfolk og en bra opptreden. Badass gutta ga seg litt kjapt, da publikum ikke var helt 100%. Tror jeg skal kjøpe skiva i dag. Eller nytt skateboard, vi får se.

Men, der var det jaggu mandag. Ny uke, ny muligheter. Gjentar seff at det blir baluba i Molly nå til helgen. Alle er hjertelig velkomne, og det er finfint om vi får høre hvem som kommer.

Hehe, grugleder meg.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.