Molly består av 4 fortapte hypokondere.

At Madsilikum er hypo er intet nytt. At vi tre resterende sliter litt med imunforsvaret er vel heller litt mer oppsiktsvekkende. På fredag ramlet det inn et par timer med spysyke hos undertegnede. I forrige uke klaget Bambi mye på huggusluggu.
I natt var det Marius sin tur. Han klaget så mye på hodet sitt, at Bambi og Spiegel så ingen andre utveier enn å hive han inn på sykehus. Der ligger han fortsatt, og vi har ikke hørt et pip. Han bør komme seg i form til fredag, for da et det tid for baluba.

Over til fisk. Har i dag gått til anskaffelse av et finfint rullebrett, og har bestillt noe klær på webben. Bambi og meg skulle ut å skate nå, men Bergen er Bergen. Regn, regn, regn..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.