Nok en kortfatet oppdatering

For 2 uker siden syntes jeg det skjedde mye artig nytt i livet mitt. Det skjer forsåvidt en hel del fremdeles, men nå er det ikke nytt og spennende lenger. Oppussingen går fremover. Stuen er nymalt og parkett-lagt, gangen er nymalt og 13 parkett lagt. I dag kommer den nye oppvaskmaskinen min (Anders: du MÅ bli med å spleise på en oppvaskmaskin..). Videre har jeg planer om å ta den siste delen av gangen i dag.
Teningen går så det suser. På mandag ble det ca 1 mil joggetur, igår ble det klatring og i dag er den store 3000 meter testen. Dette kan kanskje minne om onde dager på videregående og i militæret, men denne gangen er det 100% frivillig. Jeg og Carlern skal bare teste ut hvor dårlig form vi faktisk er. Jeg har en personlig rekord på 11.03. Den slåes nok ikke i dag, men det blir spennende å se hvor lang tid det tar nå..
Neste fredag begynner svømmesessongen i gjen, så da blir det nok trening 4-5 ganger i uka med jogging, klatring og svømming. Ting begynner å ta form..

Ha en fartsfylt dag..

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.