96 kg

Innflytningsfest ble som det skulle bli. Målet var baluba, og baluba ble det. Ikke så mange konkrete hendelser å berette om, det var mest generellt styr og ståhei. La meg prøve å ta dette i stikkordsform. +/- 40 mennesker, LA Law, glasskår, advokater, blod, Pennywise, bordknusing ++
Det største samtaleemnet på søndag var Hein som med sine 96 kg klarte å miste fotfestet etter en liten tabledance og veltet over det solide furubordet. Blåmerket hans bekrefter hvorfor bordet ikke overlevde. Pinneved er vel et uttrykk som passer greit her.
Jeg synes det hele var svært artig, og jeg takker alle som tok bryet med å besøke oss. Spesielt gøy var det at så mange fra gamlebyen kom. Bildene mine er sløve, så jeg venter spent på Hein, Ole Kristian og Bambi sine.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.