Johnny Depp

Anders med blåveis

Ser dere forskjell på meg og Johnny? I følge Elisabeth er det absolutt ingen forskjell. Herlig! Det er mange forskjellige historier til hvordan jeg fikk meg en søt liten blåveis. Kun fantasien setter grenser her. Det som er litt hyggelig, er at dersom jeg forteller sannheten vil ingen tro meg, så jeg gir balla.
I kveld skal vi feire 20-årsdagen til Guffen. Han ligner på Guffen i Donald Duck. Men Donald plager ikke Bestemor Duck slik som Guffen gjør!

Karl Bertil bor nå hos oss. Han har med seg madrass, men velger heller å sove på sofaen. Stakkars Bestemor Duck.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.