Ompa, ompa, ompa…

Helgen begynte totalt uten planer. Først var det svømming, som gikk over all forventning. Det ble 1500 meter. Det får holde foreløpig. Plutselig ringte Gale-Cato og skulle ha meg med på fylla. Han og kokken Øyvind hadde vært på 50 Cent, og bodde hos Bettina. Jeg stakk opp til henne, og etter et rolig vorspiel gikk turen til byen. Byturen endte med at jeg ble dyttet over en stol og falt på ryggen, før jeg ble kastet ut av en illsint dørvakt.

Lørdag dro Carlern og jeg til byen for å se på ny sykkel. Det ble bare nye «GOODE Maximum» Compositte staver til 350 kr. Slå den !

Etterpå dro vi på oktoberfestival. Ompa ompa, Øl og tuske damer med store mugger og gode utrigninger.

På kvelden ble det bytur, og det var jo hyggelig.

I går var jeg klein, og i dag er jeg trøtt, sliten og totalt uten mål og mening..

Ha en bedrøvelig optimistisk dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.