Fæst, jobb og pappvintur 2004

Det som skjer for tiden, er at jeg har begynt å glede meg til PVT 2004. Det blir en utfordring for både konto så vel som levver og nerver.
Videre så går det ganske i ett på jobben for tiden. Har mye å gjøre, så dagene her på kontoret går forholdsvis fort.
I dag er det høst-fest her på jobben :-) Høst-fest innebærer egentlig ikke mer enn en fest sonset av jobben. Noen mener at det trygge og gode er å få seg en jobb i det offentlige med gode pensjonsordninger og greier. Jeg mener det beste er å få seg en jobb i et privat IT selskap. Der serves det nemmelig i dag drikke til svært vennelige priser. Dvs. Brus, øl og vin: gratis. Rusbrus og sprit: kr 10 per enhet. Dette kan bli stygt.

Ha en dag full av superlativer og utskeielser

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.