16 år!

Kristian Elvestad drikker øl

Kristian Elvestad, aka Smelli, aka Smelvis, aka Eg gjer vel faen, blir i dag, 27. september, et år lengre borte fra barndommen. Vår kjære helikopterpilot skal feire den store dagen i brakka til Lovie. Skulle ønske jeg kunne feire dagen med deg (dere).

Hva skal vi nå si til denne finurlige personligheten ved navn Smelli. Alltid morsom å henge med, alltid noen frekke komentarer og alltid samme dans, uanføkkingsett musikk. Apropos musikk, er det noe gutten er glad i, så er det musikk. Hans favorittband er soleklart E-type, for ikke å snakke om The Symbol (The Artist Formelly Known as Prince) med sin Purple Love.

Han er den eneste som har klart å miste PUK-koden sin på fylla, og den eneste som har hatt sex uten å ta av seg boxeren. I den siste tiden har han også fått forkjærlighet for den noe eldre generasjonen av det motsatte kjønn, uten at vi skal gå for mye i detalj.

Alle her i Molly (inkl. Kalle) ønsker deg en nyyyydelig kveld. Vi gleder oss til du avlegger et besøk her i Bergen by.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.