Aktivitetsuke

Denne uken har vi bygget mange tøffe ting på skolen. For første gang har vi hatt anledning til å prøve ut det vi har lært de siste årene. Det er i forbindelse med den nye reformen at vi skal ha en såkalt aktivitetsuke der vi skal gjøre praktiske ting istedenfor å sitte på skolebenken. Jeg må si jeg syns dette har vært veldig gøy, men som alltid altfor mye å gjøre. I tillegg klarer de å drepe glede med at vi må levere skriftlige rapporter med beregninger og greier. Det er ikke like gøy. Men vi har ihverfall bygd et lite hus og en pyramide i tre og en bro i aluminium. Alt skal testes ut senere der de beste konstruksjonene blir premiert. I tillegg skal vi ut på tur i morgen. Ferden går til Aker Verde der vi skal få omvisning og lunsj. Gleder meg.

Bildet viser en gyngestol laget av aluminium som en av gruppene har laget. Synd at den må ødelegges.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».