Nok en nydlig kveld vokser frem og blir til natt.

Alle sammen er til lunch og jeg styrer butikken.
Er å finne i en orange kjeledress noen dager fremmover. Mye snakk om rasjonalisering her ute, og vi kan kanskje få muligheten til å søke oss bort. Jeg er open for å jobbe noen år på en sydhavs øy.. Det er ikke olje prod der enda, men jeg ofrer meg litt til å ligge i en hengekøy og være stand by for oppdrag.. Men det er vel lite trolig. Det er en stund siden sist oppdaterig her, har ikke skjedd noe spennende egentlig.. Er en del på BI kroa og der er det morro. Ser at Anette leser til eksamen, det er nok lurt. Noe jeg også driver med.Om i en litt mindre skala kanskje. Har fått linser til video kameraet mitt,vidvinkel og 2x tele. På flyturen ut hit ble jeg var en sky formasjon som var bortimot identisk med Ekkjeskar en riktig pen vinter dag.
Den er på vei nå.Vinteren.

Ha en fortsatt lettsindig helg folkens

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.