Måneskinn :)

Har stått og tittet på det fantastiske måneskinnet lenge i natt.. Og jeg får en sånn følelse som jeg har hatt mang en gang tidligere; Som når jeg stå utenfor hotellet og venter på taxi,titter over vannet mot Bratteteig og over fjellet skinner stjernene om kapp med den blendene månen. Jeg gleder meg til måren dagen og nok en perfekt dag på ski. Det er litt kaldt, men det er med på at pudderet holder seg glittrende fint nok en dag. Sommerfuglene er på plass i magen og virkligheten er borte et lite sekund. Sånn står jeg og drømmer meg bort.
Gleder meg til swix`n igjen blir smeltet mot et utrangert strykejern. Da er vi igang igjen.

Ha en fortryllende dag

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.