Dobbel dose, overdose?

Siden Bambi er så forbanna lite aktiv, må jeg hjelpe ham litt. Han har nemlig fått seg jobb på en helsefarm. De siste månedene har vi her (les: alle utenom Madsen) drukket en skje Sana Sol og en skje tran til frokost. Bambi og meg har drukket hardcore utgaven, mens lille Marius kjører sitronvarianten. I følge kollegene til Bambi er denne vanen en stor uvane. Vi fikk beskjed om å kutte Sana Sol, og heller kjøre dobbel dose tran! Dette blir hardt, da Sana Solen har vært vår eneste trøst i sunnhetsprosessen.
I morgen blir det hardt, tran morgen og kveld.

I dag har jeg spist fire porsjoner Lofoten fiskesuppe med ekstra reker, og badet i fjorden sammen med Marius. Forfriskende.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.