I have a dream

Hadde en drøm i natt. Min definisjon heller nok heller mot mareritt, men la oss kalle det en drøm.
Bodde på Sola, jobbet på Forus. Mens jeg hadde vært på jobb haddet det dumpet. Skikkelig. Minst en meter. Ok, la meg gjøre en kort historie kortere (må på skolen); bakkene på Sola var blitt svinbratte, og det var mange jibbere som storkoste seg i «fjellsidene». Hva gjorde jeg? Så på! Fikk ikke på meg bootsa en gang pga. smerte i helene.

Det ER mareritt, det!

Ka skjer?
Fredag: Spetakkelkonsert, noen som er med? SMS meg!
Lørdag: Snublefest
Mandag: Skitour, hvem er med?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.