Oppkjøringen har begynt

Som et skritt i oppkjøringen til nyårets stor begivenhet (Mexicotur sammen med Ole Kristian og Zahl) Har jeg nå begynt på Salsa kurs. Jeg hadde min første leksjon i går, og må vel påstå at jeg ikke er en danser av Zorros kaliber enda. Salsakurset er som en 8 trins romrakett, og innen kurset er ferdig tror jeg at denne gringoen vil feie all konkuranse rett av dansegulvet på de lokale Tavernaene i det sørlige Mexico. Sjansen for at jegf skal oppleve den store kjærligheten og måtte lure hennes onde stefar, akkurat som Zorro, er ovehengende. Jeg har ingen planer om å lære meg spesiellet mye spansk, men kjærlighetens sensuelle språk har ingen begrensninger og språkbarrierer og kjenner ingen landegrenser.

Ha en sensuell dag full av pirrende rytmer.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.