Torsdagene er fulle av muligheter.. :)

Kikker mot horisonten og lutter mine ører i håp om at den blaffrende heli duren skal åpenbare seg. Skal hjem i dag! Her har det ikke vært de helt store tingene, hadde en litt uvanlig opplevelse her om dagen da en standby båt dultet borti oss, da danset plattformen.. En annen gladnyhet må vel være at jeg i løpet av første kvartal 04 vil tre inn i en rotasjon som sier 14- 28.. Dette utgjør i løpet av et år; 4 arbeids måneder og 8 fri måneder. Blir tøfft, men skal nok klar å venge meg til det. Når jeg nå kommer hjem skal de bli skikkelig morro å ta opp bøkene igjen og studere noe.. Men først tenker jeg det blir litt dyking og ikke minst en runde golf eller to.

Ha en befriende dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.