Indoor football!

Melder oss på nok en gang på Bergen sin innendørstunering.Laget Består denne gang av: Madsen(kaptein og lagets toppscorer),Bambi(Lagets kvarulant, kjent for å fiske på topp), Knut(Levendes hinder, er med på kjøtt og flesk,ene og alene fordi han betaler inngangsbiletten.), Peter(Outsider), Birger(En dverg med masse kondis), Andreas(Nordlending som er stor i kjeften) og Marius(Selvutnevnt Keeper uten keeperhansker,viss han får lov til å spille av Janne).Med andre ord så er det bare Madsen,Bambi og Marius som har erfaring fra denne tuneringen tidligere.Derfor fant vi ut at vi måtte få oss nytt navn.Så vi byttet ut vårt gamle navn «Jesus! Holy macaronies with onion and cheese», med et litt mer seriøst navn: «Ninjakillers med ninjastjerne».

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.