BIFF og snublefest.

BIFF er i gang. Madsen og meg har til nå fått med oss to godbiter. På torsdag så vi britiske «Four Eyes». Trolig første film jeg har sett som ikke ligger på IMDb. Superbillig dogmefilm om gambling og vindusselgere. 5/10.

I går var det Spetakkel-konsert på Verftet. Tok av! Gutta hadde gjort hjemmeleksa si, og albumet skal kjøpes. Definitivt. Synkroniserte, tilsynelatende scenevante, ultrakjappe og profesjonelle. Nå er det bergensk hiphop som gjelder.

I morges var det en ny BIFF. «A Certain Kind of Death» var en ærlig film om hva som skjer med mennesker som dør uten å ha noen pårørende. 4/10. Om få timer er det duket for «Finding Nemo» som jeg virkelig ser frem til. Tviler lite på at dette blir en av årets store filmer.

I dag har man kunnet skimte et lyst i øynene mine. Jeg har pakket Spiegel med snowboard. Sesongens første skidag skulle bli et faktum. Bambooshgutta ville ha oss med på railesession i dag ved Bergenshallen. Snø med «shaveice»-konsistens skulle vi få fra ishallen. Ble dessverre utsatt til KANSKJE i morgen. Er klar Forbanna klar.

I kveld skal vi snuble, sniffe og synge karaoke. Måtte kvelden bli en vinner. Jeg går for gull.

Over.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.