På trynet ut!

Trenger ikke legge skjul på at vi alle var svært optimistsike til seier i alle gruppespill-kampene våre, men slik gikk det ikke. Vi tapte 3 av 4 kamper, og endte dermed opp på en flau 4.plass.
Og som ikke det skulle være bittert nok, klarte den patetiske dommeren å fucke til lagbildet han skulle ta av oss, med polaridkamera mitt.
I tilegg hadde jeg en overlykkelig, jesusfrelst Knut, hengendes over med digitalkameraet sitt.
Han var så fornøyd med den siste seieren vår, at det hele måtte festes til film.
Så alt dette førte til at Anders har enda bedre grunn til å kalle meg «tøffel», fordi jeg hadde lovet han, at jeg skulle joine han på fylla den kvelden. Sorry Anders, jeg var for deppa til å drikke den kvelden.

I dag har jeg fått gjort unna endel matte og norsk, som jeg har hengt etter i. Så sånn sett var det bra at jeg ikke var på fylla i går.

Kan nevne at jeg og Anders fikk sett: «Finding Nemo» på lørdag. Filmen var som forventet, en visulet vakker, morsom film for hele familien. Men både Anders og jeg savnet at du ble for lite kjent med de ulike karakterene gjennom filmen, slik man
blir i Toy Story. Fisken Dory, som hadde en viktig rolle i filmen, synes jeg var altfor masete. En karakter jeg gikk fort lei. Men det var svært mange morsomme karakterer å treffe på gjennom filmen, bla annet skillpaddene. Så jeg kliner til med en sterk 8/10 på denne filmen. Finding Nemo er klart en av de beste digitalt
animerte filmene jeg har sett. Bare å bøye seg i støvet for gjengen i Pixar studios. Må også nevne at den digitale kortfilmen som vises før filmen, som er laget av den samme gjengen i 1989, er båder morsom og visuelt imponerendes.
Med tanke på at denne faktsik ble laget når vi andre var opptatt med Super mario brothers, på Nintendo sin 8 megabit-maskin.

Igjen sorry Anders, du var jo så snill å holdt av en six-pack til meg i håp om at jeg skulle komme, men noe Madsen kom jo aldri. Og i tilegg, så dissa jeg deg og daim-gjengen som skulle besøke Ulriken i dag. Faen, nå er det full sjerpings her=), neste helg er Madsen «fit for fight»!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.