Siste nytt

Det har skjedd en del siden sist innlegg. Forrige helg hadde jeg besøk av Marius (min kjære bror). Vi fikk gjort og sett en god del i løpet av de fem dagene han var på besøk. En stor fordel denne gangen var at Marius har blitt 18 år så det ble en del besøk på diverse puber. Ellers var vi en tur på Pirbadet, kjøpte sko i byen, kikket på Nidarosdomen og Samfundet og spilte X-box. Det ble også en god del kafèbesøk.

Denne helgen har jeg gjort følgende:

Fredag:
Var på sykehuset og donerte en liten halvliter blod. Jeg meldte meg opp som blodgiver i vår etter å ha hørt på radio at de trengte blodgivere. Det hele gikk veldig greit. Selve tappingen tok ca. 7 min og etterpå fikk jeg en liten lommeradio i belønning. Den fungere utmerket.

Lørdag:
Hadde store planer om å gjøre skolearbeid denne dagen, men det ble det lite av. På kvelden var i på Blue Garden og så Fartøy Valen. Det var sinnsykt bra. Jeg holdt på å le meg i hjel flere ganger. Litt flaut å ikke ha sett showet til Valen før, men bedre sent enn aldri. Etterpå gikk vi videre til Down Town som er en ganske bra uteplass i byen.

Søndag:
En veldig sløv dag. Så ikke mindre enn tre filmer: De tre musketerer, X-men og Villmark. Villmark syns jeg var veldig bra. De to andre er ikke å anbefale. På kvelden fikk vi besøk av Hilde. Hun var snill og lagde kyllingfilet med fløtegratinerte poteter til oss.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».