Tidenes tyveri?

Snakkte med Olav her om dagen. Han skulle selge Audien sin, en RS2 stasjonsvogn. Det hadde ringt en hyggelig kar og presentert seg som en innteressert kjøper fra Drammen. De var ute og kjøret i Skien/Porsgrun distriktet. Olav skulle fikse noe greier til en vaskehall der han skulle inn med bilen. I mellomtiden stikker den hygglige drammenseren av med bilen.. Han regelrett stjeler den bak ryggen hans..
Da tenker jeg Krakil ble varm i luggen.
Da jeg snakket med han etterlyste jeg en fantom tegning fra politiets side, men det hadde de ikke laget. Hvorfor ikke fleske til med en voldtekts sak med det samme, bare for å få opp stemmningen på kammere. Men han var ikke med på det.

Ha en tyverisikker dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.