Hva er oddsen?

For de som fikk med seg det noe frekke biltyveriet er dette en oppfølger.
To kamerater av meg er i Tønsberg på kurs og skal bare kjøre en liten tur og titte i by`n,hva møter de på vegen? Jo, bilen til Olav.. De syntes jo dette var spennende og legger seg på hjul, de er innom bensinstasjoner og allt er i beste Hollywood regi. Til slutt så kjører Audien opp i et byggefelt og gutta ringer politiet. Det ender med at onkel politi kommer og tar tilbake bilen og sikkert gjør noe med de som stjelte den. Hva er oddsen for at bilen blir stjelt og funnet på denne måten?

Har alle sammen stillt klokkene sine?

Ha en rettferdig dag

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.