Fagprøve i Sandnes.

Jeg befinner meg fortiden i Sandnes. Her skal jeg være til fredag, Hvorfor? Jo, fordi jeg skal avslutte fagprøven som elektriker. Så forhåpentligvis, viss alt går etter planen. Er jeg utdannet Elektriker gruppe L på fredag.

Ellers kom jeg over et uventet brev, som var sendt til min adresse her i Sandnes.
Det viste seg å være et brev fra forsvaret, som inneholdt følgende melding: Møtedato 07.01.2004 – Garnisonenn i Sør-Varanger. Kirkenes, Finnmark.(GSV). Wtf! Trodde jeg var dansk jeg, eller? Jeg har jo begge passene. Kan det ha noe å si? Hmmm, må få sjekket opp dette i en brenning. Aldri i livet om jeg møter opp på Kirkenes, langt oppe i nord, for å avlegge en førstegangstjeneste!! Skjer ikke….

*Stay tuned….

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.