Valen, hockey, Kill Bill Vol 1 og dårlig vær

Ja siden sist har jeg sett fartøy valen sammen med Morten og fruen. Det var utrolig kult som Morten hold jeg på og le meg i hel til tider, synes det kunne vart litt lenger.

I Helga var jeg, Morten og Fruen og så Kill Bill Vol 1. Første intrykket er utrolig bra film men, jeg vil som mange andre vente til jeg har sett Vol 2, før jeg slenger frem en karakter. Må også nevne at Soundtracket er helt konge. Løp og kjøpt. Eller som mange andre sett deg ned og last ned.

Så var jeg på min første norske hockey kamp på lenge tror nesten det er 2 eller 3 år siden jeg var på hockey kamp sist. Gunnar, Zahl og meg tok turen opp til leangen ishal for og se Trondheim Black Panthers vs Stavanger Oilers. Kampen var ganske tam ingen slosing og tap til Stavanger 4-3. Etter og ha ledet 1-3 midveis i 3 periode så må jeg si at det var en stor skuffelse. Antall Tilskuere ca 1000. Antall Stavanger fans 3stk :) Gleder meg til neste hockey kamp :)

Ellers har jeg hatt meg et par turer på byen uten at det har tatt helt av har endt opp me og ta det med ro på en plass med litt rolig musikk. Der vi bare sitter og mimrer og gode gammel dager, synes det er artig jeg. Kan også nevnes at været er så utolig kjipt her oppe, for mye snø.

Planen For helga er og ta turen hjem til min kjære hjem by Sandnes men det ser litt dårlig ut med tanke på penger :( Så jeg venter og ser hvordan det står til når helga nærmer seg.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.