Fremskutt innrykk

Det later til at jeg og Madsen har fått samme brevet. Har også blitt invitert til å avlegge førstegangstjenesten i Vegard Ulvang land. Noe jeg ser frem til med stor gru. For det første passer dette militær greiene meg dårlig og for det andre er jeg langt unna Ulvang på dette tidspunktet. Planen er å sprike litt med tærne under fremmende himmelstrøk..
Jeg hadde lagt min lit i at OD skulle ordne sakene for meg, men jeg og tre andre i BP hadde fått avslag på søknaden om fritak. Hvem skal da bidra til å oppretholde Norsk oljeproduksjon når Norge er i krig?

Håper dere får en dag med færre bekymringer enn meg

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.